Cariere

EximBank este o institutie unica pe piata financiar-bancara romaneasca, iar oportunitatile profesionale pe care le ofera pot aduce un plus de valoare carierei tale.
Daca esti dinamic, cu initiativa si, mai ales, daca ai experienta in domeniul financiar-bancar, intrunesti deja cateva conditii esentiale pentru a intra in echipa noastra.

Iti asteptam CV-ul la:
EximBank, Directia Resurse Umane
Strada Barbu Delavrancea nr. 6A, sector 1, Bucuresti
E-mail: resurseumane@eximbank.ro
Fax: 021 405 33 14

Posturi disponibile

Consiliul de Administratie al EximBank aduce la cunostinta vacantarea unui post de administrator neexecutiv. In acest context, persoanele care indeplinesc conditiile impuse de legislatia si regulamentele bancare in vigoare - o buna reputatie profesionala, sa nu fi suferit interdictii/sanctiuni din partea organelor de reglementare (BNR, ASF etc.), studii superioare economice/juridice, experienta profesionala relevanta (minim 5 ani) in domenii ce tin de activitatea bancara - pot sa isi depuna candidatura pana la data de 9 iunie 2016, ora 17.00 prin trimiterea CV-ului la adresa de mail CA@eximbank.ro.
Pentru detalii legate de informatiile furnizate in interviurile publicate in editiile din 12 februarie 2016 ale Ziarului Financiar si Bursa, ne puteti contacta la adresa CA@eximbank.ro sau la tel: 021.405.31.20.

Curs valutar BNR

EUR

4.4567

USD

3.4567