EximBank sustine performanta in educatie

Bucuresti, 04 aprilie 2016 – Preocupata permanent de incurajarea si sustinerea proiectelor educationale care urmaresc evidentierea elitelor, EximBank s-a alaturat initiativei Uniunii Studentilor din Romania de a premia tinerii ce au excelat in domeniile pe care le studiaza, in cadrul Galei Studentilor din Romania.

Evenimentul, gazduit de Academia de Studii Economice din Bucurestila finele saptamanii trecute, a adus in prim plan performanta in educatie si a subliniat importanta stimularii studentilor care exceleaza, conturand deopotriva un proiect de traditie dedicat aprecierii si respectarii valorilor.

”Am sustinut organizarea acestei Gale deoarece credem ca tinerii premiati sunt adevarate modele si reprezinta exemple demne de urmat pentru generatia actuala, motiv pentru care performantele lor trebuie evidentiate si valorificate in vederea asigurarii unei dezvoltari continue a societatii romanesti”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

In cadrul Galei, au fost acordate 10 premii, in valoare de 4.000 de lei fiecare, studentilor care au excelat in domenii precum IT, economie, finante-banci, contabilitate, antreprenoriat, stiinte sociale, inginerie, sanatate, sport si arte sau drept. Decernarea premiilor a fost facuta in urma consultarii institutiilor de invatamant superior, dar si a mediului antreprenorial.

Colaborarea cu Uniunii Studentilor din Romania se inscrie in strategia de implicare sociala responsabila a EximBank care, in ultimii ani, a acordat mai multa atentie proiectelor menite sa contribuie la dezvoltarea comunitatii, fie ca acestea au vizat educarea si formarea viitorilor consumatori de produse si servicii bancare si ale antreprenorilor, sau oferirea de sprijin pentru proiecte artistice si culturale.

Banca a participat inclusiv la programe ce au avut ca obiectiv sustinerea activitatii didactice si de cercetare, dar si laproiecte menite sa promoveze in randul tinerilor un stil de viata sanatos, prin sport.

EximBank este o institutie specializata care se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate si pot fi accesate de orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne. Pentru detalii legate produsele oferite: www.eximbank.ro sau informatii@eximbank.ro.