Pachetul eSential

  • Descriere produs

Descriere produs

Economiseste si timp si bani. Aplica 100% online pentru Pachetul eSențial si ai acces la trei produse bancare esentiale:

  • Cont curent in lei
  • Card de debit Mastercard Gold
  • Internet Banking.

Mai mult, prin intermediul Pachetului eSențial, ai la dispozitie si serviciul SMS Alert prin care esti notificat in legatura cu activitatile asociate contului tau curent.

Alege Pachetul eSențial ca sa poti face cumparaturi online si in magazine de la orice comerciant din Romania si de oriunde din intreaga lume, dar si pentru acces permanent la disponibilul din cont de la orice bancomat din tara si străinătate.

Alege Pachetul eSential pentru a face transferuri catre conturile deschise la noi sau alte banci din tara sau strainatate precum si multe alte beneficii prin solutia Internet Banking.

Pachetul eSențial este gratuit (comision lunar zero) daca, lunar, ai incasari ≥1000 Lei si efectuezi o plata cu cardul inclus in Pachet. In plus, beneficiezi de:

  • comisioane zero pentru: deschiderea contului si administrarea cardului de debit Gold Mastercard, livrarea cardului de debit pe teritoriul Romaniei; retrageri de la ATM-urile bancii și alte bancomate din Romania/alte tari membre UE, incasari, plati efectuate prin Internet Banking, precum si pentru administrarea serviciilor Internet Banking si SMS Alert incluse in pachet; efectuarea cumparaturilor la POS – urile comerciantilor acceptanti;
  • reduceri de dobanda pentru creditele de consum si ipotecare;
  • comisionul de administrare al conturilor curente in valută asociate acestui tip de pachet este zero.

Poți aplica pentru Pachetul eSențial daca ai peste 18 ani, cetatenie unica romana, rezidenta fiscala unica in Romania si nu esti deja clientul nostru.

Click AICI pentru inrolare 100% online, in numai 10 minute. Ai de parcurs patru pasi simpli:

1. IDENTIFICARE – este pasul in care colectam un prim set de date in vederea inceperii procesului de inrolare.

2. DESPRE TINE – aici iti solicitam elemente de identificare detaliate, specifice unei deschideri de cont uzuale.

3. APEL VIDEO – validam unele informatii furnizate de tine in pasii anteriori prin intermediul unui apel video.

4. SEMNARE – este momentul in care vei semna electronic documentele asociate pachetului eSential.

Dupa parcurgerea celor patru pasi, vei primi pe adresa de email contractul semnat digital precum si credentialele de acces in solutia de internet banking iar, in cateva zile, primesti prin posta cardul de debit premium, MasterCard Gold.

Click AICI pentru inrolare 100% online!