EximBank continua sa-si extinda reteaua: doua noi agentii la Pitesti si Ploiesti

Bucuresti, 10 iunie 2013 – EximBank continua procesul de extindere a retelei teritoriale prin deschiderea a inca doua agentii la Pitesti si Ploiesti facilitand accesul companiilor din judetele Arges, Valcea, Prahova si Dambovitala serviciile si produsele bancii – axate pe cele trei directii de actiune: finantare, garantare, asigurare.

”Cele doua unitati vor deservi zone care, datorita dinamicii de dezvoltare inregistrate si diversitatii activitatilor economice desfasurate de firmele locale, impun o prezenta mult mai consistenta din partea EximBank. Pe de o parte avem Argesul, care ocupa locul sase la nivel national din punctul de vedere al fortei economice, iar, pe de alta parte, Prahova are prin traditie o vocatie economica industriala. Suntem convinsi ca, odata cu inaugurarea celor doua unitati, EximBank va putea raspunde mult mai rapid cererilor comunitatilor locale de afaceri si va creste gradul de satisfactie a clientilor, mai ales ca, pana in prezent, clientii din cele doua zone erau deserviti de sucursala de la Bucuresti”, a declarat Traian Halalai, presedintele EximBank.

Agentia de la Pitesti este localizata pe Bulevardul Republicii, Bl. 6DA, parter (pitesti@eximbank.ro), iar cea de la Ploiesti – Bulevardul Gheorghe Doja, nr. 30 (ploiesti@eximbank.ro). Inaugurarea acestor doua unitati vine dupa ce, luna trecuta, banca a deschis o agentie la Galati.

”Ca si in cazul Galatiului, pentru Pitesti si Ploiesti am decis sa mergem tot pe modelul agentiilor cu un numar mic de angajati (maximum trei) faraservicii de back office, care sarecurgala metode de vanzare directa, la sediul companiilor. Tintim intreaga comunitate de afaceri locala si de aceea ne vom adresa oricarui tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, este exportatoare sau se adreseaza numai pietei interne. Avem in vedere continuarea procesului de eficientizare a reprezentarii teritoriale si ne propunem ca in cel mai scurt timp sa devina operationale inca doua noi unitati EximBank”, a mai spus Traian Halalai.

Agentiile de la Pitesti si Ploiesti se alatura astfel celor 13 unitati teritoriale pe care EximBank le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara si Sibiu.

EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltareaexportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.