EVERGREEN DISTRIBUTION – Miracolul plantelor…nascut dintr-un vis

Plantele medicinale au fost si sunt folosite din timpuri stravechi si au stat la baza medicamentelor de odinioara. Astazi tot mai multi romani devin adeptii produselor naturiste, suplimentele pe baza de plante devenind o necesitate mai ales intr-o lume in care tot mai putini se alimenteaza si traiesc sanatos. Si, cum tot romanul a auzit despre efectele terapeutice pe care ierburile medicinale le pot avea, comertul cu astfel de produse este in plina ascensiune.

O simte din plin si Evergreen Distribution, companie fondata la Timisoara de fratii Radu Talpos si Alina Furdui din pasiune pentru hrana sanatoasa si pentru o viata sanatoasa.

Firma lor este una relativ tanara pe piata de distributie a produselor naturiste si parafarmaceutice (a fost infiintata in 2009), insa creste de la an la an. Cu un portofoliu de peste 190 branduri din Romania sau strainatate si peste 9.500 de produse naturiste, parafarmaceutice si conexe unei vieti sanatoase prin roadele naturii, firma a incheiat 2016 cu afaceri de peste 17 milioane de lei, in crestere cu 15% fata de anul anterior.

”Garantia pretului bun oferit de catre Evergreen Distribution este recunoscuta prin faptul ca majoritatea produselor si brandurilor prezente in oferta noastra de produse sunt vandute catre partenerii nostri la pret de producator pentru a ajuta ca si firmele partenere sa devina competitive pe piata si sa ofere clientului final cel mai bun pret”, spun reprezentantii companiei.

Cei doi frati au deschis afacerea in 2009 avand ca obiect initial comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau Internet, in principal comert cu produse parafarmaceutice, produse naturiste si produse bio. Datorita dezvoltarii rapide din domeniu, cei doi au extins afacerea prin deschiderea propriului lant de magazine (sapte la numar) – Miracolul Plantelor – cu profil naturist/bio, dar si a unui magazin on-line.

”Miracolul Plantelor s-a nascut din dragoste pentru oameni si din dorinta de a oferi acestora cea mai complexa selectie de produse sanatoase si de calitate. Asa cum spune si numele, am adunat in portofoliul nostru pentru iubitorii de produse sanatoase, peste 20.000 de produse naturiste si pe baza de plante din care peste 5.000 sunt produse BIO la cel mai bun pret. Produsele din portofoliul nostru acopera aproape intreaga nevoie a unui consumator de produse sanatoase: alimente, ingrijire personala, mama si copilul, parafarmaceutice si accesorii, dar si cea mai complexa selectie de suplimente naturale”, mai spun oficialii Evergreen Distribution.

Si cum cererea este in continua crestere, drumul lor in viitor nu poate avea decat o singura directie: spre dezvoltarea business-ului. ”Data fiind evolutia pietei, ne propunem sa tinem pasul cu cerintele in continua diversificare ceea ce inseamna ca vom continua sa ne diversificam gama de produse prin includerea tot mai multor producatori in portofoliu. De asemenea, avem in vedere si extinderea prezentei pe piata din vestul tarii, atat cu brandul propriu – Miracolul Plantelor, cat si prin intermediul retelelor moderne de comert”.

EVERGREEN DISTRIBUTION