Produse trezorerie

 

EximBank ofera informatii actualizate despre pietele financiare, cotatii competitive si solutii de management al riscurilor valutare printr-o gama larga de produse. O divizie dedicata de vanzari a fost formata in cadrul departamentului de Trezorerie pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor nostri, oferind produse si servicii competitive.

 

PIATA VALUTARA

EximBank ofera cotatii competitive pentru diverse perechi valutare cu decontare*:

 •  “astazi – TODAY” (T);
 •  “maine – TOMORROW” (T+1);
 •  “SPOT” (T+2)

*cu posibilitatea clientului de a lasa ordine de tranzactionare la curs limitat. Tranzactiile valutare peste suma minima de 10.000 EUR sau echivalent sunt eligibile pentru negociere.

 

ECONOMISIRE SI INVESTITII:

EximBank ofera produse de economisire prin constituirea de depozite la termen, la vedere si investitii in titluri de stat:

 • DEPOZITE LA PERIOADE STANDARD SI NON-STANDARDPentru o administrare eficienta a excedentului de lichiditate existent pot fi constituite depozite în lei sau în valuta la rate de dobanda preferentiale. Plasamentele peste suma minima de 100.000 RON, 50.000 EUR sau USD sunt eligibile pentru negociere. Dobanzile practicate variaza in functie de valuta in care se face plasamentul, de termenul ales si de valoarea plasamentului.
 • AUTOMATIC OVERNIGHT – Ofera posibilitatea constituirii unui depozit peste noapte, in mod automat, la o dobanda preferentiala (suma minima 100.000 RON, 50.000 EUR sau USD)
 • TITLURI DE STAT – EximBank ofera doua categorii de titluri de stat: pe termen scurt (certificate de trezorerie) si pe termen lung (obligatiuni), tranzactionate pe piata secundara.

 

PRODUSE DERIVATE

EximBank ofera urmatoarele solutii optime de protejare impotriva evolutiei nefavorabile a cursului de schimb valutar:

 •  Tranzactii FORWARD cu livrare sau fara livrare “NDF – non deliverable forward” la maturitate (decontare >T+2)
 • Tranzactii SWAP

 

PLATFORMA DE TRANZACTIONARE

EximBank pune la dispozitia clientilor sai o platforma de tranzactionare, aplicatie online rapida, sigura si eficienta care:

 •  permite accesul instant si gratuit la piata valutara;
 • asigura acces in timp real la cotatiile negociate pentru schimburi valutare, actualizate la secunda, oferind astfel alegerea momentului potrivit pentru tranzactionare;
 • permite decontarea tranzactiilor in today, tomorrow, spot si forward (cu scadente pana la 1 an);
 • asigura o evidenta simplificata a tranzactiilor  prin vizualizarea tuturor schimburilor valutare efectuate;
 • accesarea serviciului oricand si in orice conditii: platforma nu necesita instalare, accesul in cont fiind disponibil oriunde, prin accesarea unui link securizat.

Pentru Platforma de tranzactionare ne puteti contacta la telefoanele de suport: 021.405.32.59/ 021.405.32.14/ 021.405.31.81

 

Specificam faptul ca tipurile de produse mai sus prezentate, implica urmatoarele riscuri, fara a fi limitate la acestea: riscul de curs valutar, riscul de credit (contrapartida), riscul de rata a dobanzii, riscul de decontare.

 

 

Documente cu informatii esentiale (KID) furnizate clientilor Retail, conform categoriei MiFID II:

Forward cu livrare – detalii aici

Swap Valutar – detalii aici

Forward fara livrare (NDF) – detalii aici

Raport Top 5 locuri de executare pentru Clienții Profesionali – anul 2021
 
Dobanzile aplicabile depozitelor atrase de la clientela nebancara
 


  Cere mai multe informatii despre acest produs:

  BANCA COMERCIALA
  FONDURI DE STAT