Info comerciale

 

 • Ce date sau documente trebuie furnizate pentru obtinerea informatiilor comerciale?
  Este suficienta completarea, semnarea si stampilarea unei cereri tip transmisa impreuna cu o copie a certificatului de inregistrare in scopuri de TVA a solicitantului, emis de MF-ANAF, impreuna cu denumirea si adresa completa a companiei despre care doriti raportul.
 • Cat costa obtinerea unui raport de informatii comerciale ?Raportul poate viza o firma romaneasca sau una straina, iar costul variaza* in general intre 45 si 90 EUR (*functie de regimul de livrare si scopul solicitarii: obtinerea unei polite de asigurare de la EximBank sau alte scopuri de business).
 • In cat timp se poate obtine raportul de informatii comerciale?
  In functie de regimul de livrare solicitat, de zona geografica si complexitate, raportul poate fi emis intr-o zi si cel mult 20 de zile lucratoare.
 • Care este avantajul incheierii unui abonament pentru obtinerea de informatii comerciale?In cazul in care optati pentru achizitionarea unui abonament pentru obtinerea de informatii comerciale, puteti solicita un numar prestabilit de rapoarte despre potentiali parteneri de afeceri, romani sau straini. Pentru abonamentele ce vizeaza informatii despre companii straine, veti primi bonus din partea EximBank si accesul la rapoarte de informatii despre firme romanesti. In cazul materialelor despre firmele autohtone, aveti posibilitatea sa optati pentru regimul de livrare dorit.

  De asemenea, incepand de la un numar de minimum 20 de rapoarte tarifele pot fi negociate.

 • Se pot obtine informatii comerciale daca solicitantul nu are deschis cont la EximBank ?Da, acest serviciu nu este conditionat in nici un fel de existenta unui cont deschis la EximBank.
BANCA COMERCIALA
FONDURI DE STAT