EximBank, la intalnire cu intreprinzatorii ialomiteni

Implicarea cat mai activa in cresterea absorbtiei fondurilor europene esta una dintre directiile strategice pe care va merge in acest an EximBank, iar banca poate oferi solutii de sustinere a mediului de afaceri in demersul sau de a obtine bani europeni, au apreciat oficialii institutiei in cadrul unei intalniri cu intreprinzatorii din judetul Ialomita.

Oficialii EximBank au participat la seminarul „Finantarea activitatilor curente, a investitiilor si cofinantarea proiectelor cu finantare europeana pentru intreprinderi”, care a avul loc joi, 22 aprilie, la Slobozia. Evenimentul, care a reunit atat reprezentanti ai mediului bancar, ai oamenilor de afaceri, dar si ai autoritatilor publice locale, a avut ca principal obiectiv creionarea unor modalitati de lucru adecvate intre furnizorii de finantare si consumatorii de credite.

EximBank a ofera un intreg pachet pentru sustinerea companiilor si autoritatilor publice care au proiecte finantate din fonduri structurale. In cadrul acestuia banca ofera cofinantare, prefinantare, scrisori de intentie neangajante sau garantii. EximBank poate acoperi prin aceste produse pana la 100% din nevoile de finantare specifice proiectelor derulate cu bani europeni.