EximBank deschide o noua agentie la Targu Mures

Bucuresti, 09 septembrie 2013 – EximBank a inaugurat in aceasta luna o agentie la Targu Mures, care va deservi judetele Mures si Harghita, reteaua teritoriala a bancii ajungand astfel la un numar de 16 unitati.

”Ne-am propus sa avem o acoperire nationala cat mai extinsa pentru a creste gradul de accesibilitate la produsele si serviciile specifice EximBank si de aceea continuam procesul de dezvoltare a retelei. Dinamica economica a celor doua judete, nivelul relativ ridicat al comertului international cu bunuri din zona, apetitul companiilor straine pentru investitii, precum si potentialul zonei pentru atragerea fondurilor europene – sunt numai cateva dintre elementele care au contat in luarea deciziei de a deschide agentia de la Targu Mures”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

Agentia de la Targu Mures (targumures@eximbank.ro) este localizata pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.163, parter, si, ca si in cazul ultimelor unitati deschise in acest an, opereaza cu trei angajati, fara servicii de back office.

De la inceputul anului, EximBank a deschis patru noi agentii, Targu Mures alaturandu-se astfel unitatilor teritoriale pe care banca le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara si Sibiu.

EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.

Operatorii economici pot obtine informatii suplimentare si prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.