Premiu pentru contributia la dezvoltarea comunitatii locale

EximBank a primit la finele saptamanii trecute “Premiul Municipiului Galati”, decernarea celei mai importante distinctii a comunitatii locale fiind o recunoastere a contributiei bancii la dezvoltarea economico-sociala a municipiului.

Premiul a fost acordat de catre Consiliul Local al municipiului Galati, la propunerea Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati si a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura.

Agentia EximBank Galati a fost deschisa in mai 2013 pentru a aduce mai aproape de companiile din judetele Galati si Braila intreaga gama de produse si servicii a bancii: finantari, garantii, asigurari, precum si produse de trezorerie, cash management si trade finance.

Inaugurarea EximBank Galati a reprezentat punctul de pornire al procesului de extindere a retelei comerciale a bancii, care va opera la inceputul anului 2015 o retea comerciala de 20 de unitati, fata de 12, la sfarsitul anului 2012.

EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei.

Pe parcursul ultimilor doi ani, EximBank s-a concentrat pe oferirea de solutii financiare integrate pentru mediul de afaceri si a reusit sa includa in portofoliu companii din elita business-ului romanesc precum Antibiotice, Astra Vagoane Calatori, Romcab, Aquila, Romelectro, Adrem Invest, Agricover IFN, Grup Servicii Petroliere sau Alro.