EximBank, cel mai apreciat brand din sistemul bancar corporate

EximBank a fost desemnat brandul castigator la categoria Most Admired Corporate Banking Brand, in cadrul galei Brand Excellence Hall of Fame Awards 2020, organizata de publicatia Business Arena.

Premiul este o recunoastere a rolului bancii in zona de corporate banking si a stategiei de afaceri prin care s-a urmarit construirea unui model de afaceri solid, dezvoltarea brandului si diversificarea serviciilor.

“Faptul ca EximBank este in topul brandurilor romanesti ne onoreaza si este o confirmare a eforturilor facute de echipa noastra, in toti cei aproape 30 de ani de existenta, pentru ca, evident, un brand solid este rezultatul contributiei si plusului de valoare pe care fiecare angajat – prin atitudine si implicare –  il aduce in companie. La fel de important pentru noi este si asocierea numelui EximBank cu foarte multe alte branduri romanesti  – businessuri sustinute prin produsele noastre – care ne arata ca suntem pe drumul cel bun in strategia noastra de a contribui la dezvoltarea economiei romanesti”, au spus reprezentantii EximBank la gala de premiere.

EximBank se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc, sprijinind proiectele companiilor locale. Infiintata ca agentie de export, in 1992, EximBank a urmat un parcurs ce i-a permis sa depaseasca acest statut, pastrandu-si in acelasi timp unicitatea.

Banca are astazi capacitatea de a propune un portofoliu de produse si servicii atractiv pentru orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne.