Academia de Studii Economice premiaza EximBank cu ”Meritul universitar”

Bucuresti, 04 aprilie 2023 – Contributia EximBank la promovarea valorilor invatamantului universitar a fost recompensata astazi de Academia de Studii Economice cu ”Meritul universitar cu medalie de aur Nicolae D. Xenopol”, in cadrul evenimentelor care marcheaza aniversarea a 110 ani de la infiintarea ASE, prima si cea mai performanta universitate de profil economic si administratie publica din Romania.

”Aceasta distinctie reprezinta cea mai inalta forma de apreciere prin care Academia de Studii Economice onoreaza activitatea organizatiilor care au contribuit la promovarea valorilor invatamantului superior din Romania”, potrivit reprezentantilor ASE.

EximBank s-a implicat de-a lungul timpului in numeroase proiecte educationale financiare sau antreprenoriale pentru liceeni si studenti, implementand programe care sa faca mult mai usoara tranzitia tinerilor de la scoala la viata activa, cu posibilitatea de a performa rapid, precum si programe pentru centre educationale care sa sustina activitatea didactica si de cercetare.

Cu ocazia aniversarii a 110 ani de la infiintarea ASE, EximBank transmite felicitari intregului corp profesoral pentru dedicatie si implicare si ureaza Academiei de Studii Economice multi ani cu generatii de specialisti de exceptie!

Romania creste cu noi!