Informare schimbare denumire banca

Bine te-am regasit! Am inceput acest an cu multe noutati si continuam sa te tinem la curent cu tot ce se mai intampla.

Pentru ca ne aflam intr-o noua etapa a existentei noastre, consideram ca este necesar sa facem mult mai vizibil acest lucru, iar, pentru aceasta, avem nevoie de un nou brand care sa reflecte tot ceea ce suntem acum: o noua banca romaneasca de top, un partener de banking de incredere pentru toata lumea, persoane fizice sau juridice.

Astfel, te anuntam ca, din 10 mai 2023, denumirea bancii se schimba in Exim Banca Romaneasca S.A.

Odata cu modificare denumirii, vom avea si o sigla noua:

 

Am recurs la aceasta schimbare pentru ca, desi in cei peste 30 de ani de activitate EximBank si-a extins considerabil aria de adresabilitate, denumirea a ramas aceeasi. Acum ca am devenit banca universala, dupa finalizarea fuziunii cu Banca Romaneasca, este absolut necesara adoptarea unei noi identitati care sa marcheze extinderea adresabilitatii si catre persoanele fizice si care sa sublinieze, totodata, si “nationalitatea” bancii, promovand simboluri romanesti.

Ceea ce este important de retinut pentru tine este ca, desi ne schimbam denumirea, nu ne schimbam si angajamentele astfel ca vei pastra toate beneficiile pe care le ai deja si vei avea in continuare acces la o gama variata de produse si servicii.

Cat priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, iti comunicam faptul ca informatiile cuprinse in notele de informare, pe care le-ai primit din partea bancii, se mentin cu exceptia celor privind identitatea operatorului de date care, incepand cu 10 mai 2023, va purta denumirea de Exim Banca Romaneasca S.A.

Noile date de identificare vor fi, din 10 mai 2023, următoarele:

Exim Banca Româneasca S.A.,

Str. Barbu Delavrancea, Nr. 6A, Sector 1, Cod Postal 011355, Bucuresti,

Nr. de ordine Reg. Com.: J40/8799/08.04.1992, CUI : RO 361560

Cont IBAN: RO46BRMA1000000000000000

Iti multumim ca ne-ai ales ca partener financiar si iti reamintim ca, pentru orice informatii suplimentare, poti accesa site-ul www.eximbank.ro sau poti contacta sucursala sau centrul de afaceri cu care colaborezi.

Romania creste cu noi!

Echipa Exim Banca Romaneasca