Produse bancare 100% online de la Exim Banca Romaneasca

Bucuresti, 04 iulie 2023 – Exim Banca Romaneasca pune la dispozitia persoanelor fizice platforma e-bancamea.ro prin care ofera acces facil, rapid si sigur, 100% online, la un pachet complet de produse si servicii: cont curent in lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert si Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSential.

Platforma face posibila inrolarea in numai 10 minute, de pe un telefon mobil, tableta, laptop sau desktop, dupa parcurgerea a patru pasi:

  1. IDENTIFICARE – Exim Banca Romaneasca colecteaza un prim set de date de la viitorul client in vederea inceperii procesului de inrolare.
  2. DESPRE TINE – Banca solicita elementele de identificare ale clientului.
  3. APEL VIDEO – Exim Banca Romaneasca valideaza informatiile furnizate de client prin intermediul unui apel video.
  4. SEMNARE – Viitorul client semneaza electronic documentele asociate pachetului eSential.

La finalul procesului, clientul intra in posesia contractului semnat digital, a credentialelor de acces la solutia de Internet Banking, iar, ulterior, primeste prin posta cardul de debit premium, MasterCard Gold.

Utilizatorii care acceseaza platforma e-bancamea.ro si aplica pentru pachetul eSential beneficiaza de comisioane zero pentru serviciile incluse in pachet – deschiderea si administrarea lunara a contului curent in lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking si activarea serviciului SMS Alert.

In plus, dupa inrolarea online si obtinerea Pachetului eSential, clientul poate beneficia si de alte avantaje la accesarea produselor si serviciilor Exim Banca Romaneasca precum reduceri de dobanda pentru o serie de produse de creditare si comision de administrare zero pentru conturile curente in valuta asociate Pachetului eSential.

Exim Banca Romaneasca este acreditata de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) pentru accesarea produselor bancare la distanta cu identificare video, asigurand astfel o experienta digitala completa si sigura pentru clientii sai.

Exim Banca Romaneasca este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de cre­dit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Romaneasca opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene. Independent de componentele specifice unei banci universale, Exim Banca Romaneasca continua sa actioneze pe segmentul garantiilor si asigurarilor de stat, conform mandatului primit din partea statului roman.