Promotie de Black Friday: 15 rate fara dobanda la cumparaturi cu cardul

Exim Banca Romaneasca extinde planul de rate fara dobanda la 15 rate, de la 12, pentru cumparaturile facute cu cardul de credit Mastercard Standard si Mastercard Gold.

Planul de 15 rate destepte fara dobanda este aplicabil cumparaturilor de peste 2.000 lei facute la orice comerciant din tara sau strainatate si este valabil atat pentru rate automate, cat si pentru impartirea manuala a ratelor prin apel in call center, pana pe 30 noiembrie 2023.

Pe langa aceasta facilitate, de la 1 noiembrie 2023, toti posesorii de carduri de credit Mastercard Standard emise de Exim Banca Romaneasca beneficiaza de Asigurare gratuita pentru cumparaturile realizate atat online, cat si in magazinele fizice, in termen de 30 de zile de la data achizitionarii produsului.

Avantaje:

 – Beneficiul se activeaza automat, fara alte formalitati, pentru o perioada initiala de 1 an.

 – Asigurarea acopera bunurile achizitionate din magazine fizice worldwide, precum si pe cele achizitionate online printr-un website intregistrat in Spatiul Economic European, UK, Norvegia si Elvetia.

 – Valoarea minima a bunurilor asigurate este de 50 EUR pentru 30 de zile de la data achizitionarii in caz de deteriorare/furt in limita a 500 EUR/eveniment si pe an calendaristic.

 – In cazul producerii riscului asigurat, asiguratorul va rambursa costul bunului sau costul reparatiei (in cazul deteriorarii, daca costul reparatiei este mai mic decat pretul de achizitie).

 – Pentru suport in cazul unei cereri de despagubire: 0800 400 560 in Romania sau +353 1 2611554 apelabil din strainatate.

Reamintim principalele beneficii ale cardului de credit Exim Banca Romaneasca:

  • Rate destepte cu 0% dobanda la orice comerciant din tara sau strainatate;
  • Perioada de gratie de pana la 61 de zile;
  • Comision anual zero pentru cumparaturi anuale de minimum 12.000 lei, efectuate cu cardul de credit  Mastercard Standard;
  • Serviciul SMS Alert – informatii in timp real despre tranzactiile efectuate cu cardul de credit;
  • Impartirea tranzactiilor in rate chiar si in urmatoarea luna de la efectuarea tranzactiilor, imediat dupa emiterea extrasului de cont.