Exim Banca Romaneasca, premiata pentru lansarea ca banca universala

Exim Banca Romaneasca a fost premiata pentru strategia sa de rebranding de succes si relansarea ca bancă universala, oferind produse si servicii inovatoare atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporativi, in cadrul Business Arena Awards for excellence 2023.

De la 1 ianuarie 2023, Exim Banca Romaneasca este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de cre­dit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Banca opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene.

Independent de componentele specifice unei banci universale, Exim Banca Romaneasca continua sa actioneze pe segmentul garantiilor si asigurarilor de stat, conform mandatului primit din partea statului roman.