De Ziua Romanei, Exim Banca Romaneasca reduce dobanda la creditul de nevoi personale

Exim Banca Romaneasca a lansat de 1 Decembrie o campanie promotionala prin care creditele de consum cu dobanda fixa  sunt disponibile cu o dobanda redusa. Astfel, persoanele fizice au posibilitatea de a accesa, pana pe 29 februarie 2024, credite de nevoi personale cu o dobanda fixa de 8,75%, redusa cu 2,25 puncte procentuale fata de dobanda fixa standard.

Suma maxima care poate fi obtinuta este de 150.000 de lei, iar perioada maxima de creditare este de 5 ani.

Spre exemplu, pentru un client care alege sa iși incaseze salariul in cont la Exim Banca Romaneasca și opteaza pentru un credit de 50.000 de lei, pe o perioada de 5 ani și rambursare in rate egale, DAE este de 9,33%, iar valoarea ratei lunare este de 1.031,86 lei.

Alte avantaje:
  • Pentru fondurile acordate nu este necesara justificarea utilizarii;
  • Simplu și rapid de obtinut – este nevoie doar de actul de identitate și acordul ANAF;
  • Fara garantie imobiliara;
  • Creditul poate fi utilizat și pentru refinantare;
  • Solicitantul primește raspuns pe loc  pentru suma maxima ce poate fi obtinuta.

Detalii și informatii personalizate pot fi obtinute in toate sucursalele Exim Banca Romaneasca.

Exim Banca Romaneasca este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de cre­dit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice și juridice, o gama larga de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Romaneasca opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail și corporate și sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanești și europene.

In plus, pentru ca actioneaza ca agent al statului pe piata de garantii și asigurari, Exim Banca Romaneasca este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispozitie de statul roman, sustin dezvoltarea durabila a economiei.