Exim Banca Romaneasca lanseaza campania ”Plateste-ti taxele si impozitele in rate fara comision si cu zero dobanda”

Exim Banca Romaneasca a lansat o campanie promotionala prin intermediul careia posesorii de carduri de credit Mastercard emise de banca pot plati in rate, fara comision si cu zero dobanda, orice tranzactie de minimum 150 lei, inclusiv taxele si impozitele.

Campania se deruleaza in perioada 01 ianuarie – 31 martie 2024, interval care acopera cele trei luni in care persoanele fizice care achita impozitele si taxele beneficiaza de o reducere de 10%, si este valabila la plata obligatiilor fiscale pe www.ghiseul.ro si direct la POS cu cardul fizic sau cu telefonul mobil prin Google Pay.

Aceeasi facilitate se aplica si la cumparaturile facute cu cardul de credit la comercianti din tara si strainatate, orice plata de pana la 799 de lei putand fi impartita in trei rate automat sau manual, prin apel la Call Center Carduri.

Cardul Destept de cumparaturi de la Exim Banca Romaneasca este un instrument de plata modern, sigur si flexibil, oferind multiple facilitati:

  • Program Rate Destepte cu 0 dobanda si 0 comision de activare pentru cumparaturi de cel putin 150 de lei, pana la 12 rate (in functie de valoarea tranzactiei), la orice comerciant (nu se aplica tranzactiilor de tip transferuri de bani, tranzactii money send, top-up si catre comercianti de tip Cripto).
  • Cea mai generoasa perioada de gratie, de pana la 61 zile, in care nu se plateste dobanda pentru cumparaturile la comercianti (inclusiv pentru rate).
  • Program de pana la 12 rate fara dobanda, direct in magazinele semnalizate cu sigla “Mastercard – Plata in rate”.
  • Fara comision anual pe viata, daca se utilizeaza cardul la cumparaturi in anul anterior postarii comisionului (ultimele 12 cicluri de tranzactionare), in valoare de cel putin 12.000 Lei.
  • Asigurare gratuita pentru cumparaturile realizate atat online, cat si in magazinele fizice, in termen de 30 de zile de la data achizitionarii produsului.
  • Serviciul SMS Alert, prin care se primesc informatii in timp real, prin telefon, despre tranzactiile efectuate si autorizate (cumparaturi si retrageri de numerar).
  • Cardul este inrolat automat in serviciul Mastercard SecureCode™ pentru plati on-line in conditii de siguranta.

Exim Banca Romaneasca este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de cre­dit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Romaneasca opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene.

Mai multe detalii despre avantajele cardului de credit de la Exim Banca Romaneasca gasesti AICI