Retrageri contactless de la bancomat cu telefonul mobil

Exim Banca Romaneasca continua sa se alinieze cu tendintele de digitalizare din industrie si ofera clientilor sai o noua modalitate comoda si sigura de gestionare a banilor cash: retragere contactless de la bancomat cu telefonul mobil, fara a mai fi necesara introducerea cardului in bancomat.

Pe langa faptul ca raspunde nevoilor si asteptarilor clientilor, aceasta inovatie reprezinta totodata inca un pas in directia cresterii sustenabilitatii produselor oferite de banca prin reducerea utilizarii cardurilor fizice si trecerea catre solutii digitale.

Pentru a beneficia de aceasta optiune, utilizatorii trebuie sa activeze functia NFC pe telefonul mobil si sa urmeze instructiunile afisate pe ecranul terminalului dupa apropierea telefonului de modulul contactless al terminalului multifunctional.

La retragerile contactless de la bancomat cu telefonul mobil, principiile de securitate difera de cele standard astfel ca optiunile de suma disponibile la retragere cu telefonul mobil sunt prestabilite si nu pot fi modificate de utilizator ca in cazul operatiunilor cu cardul fizic. Suma maxima ce poate fi retrasa este de 900 de lei./tranzactie.