Exim Banca Romaneasca a lansat e-ximBanking, aplicatia de mobile banking

Bucuresti, 01 februarie 2024 – Exim Banca Romaneasca continua procesul de transformare digitala si lanseaza aplicatia de Mobile Banking – e-ximBanking – pentru a oferi clientilor de retail ai bancii o experienta imbunatatita de banking prin intermediul dispozitivelor mobile.

Aplicatia, disponibila in Google Play si App Store, ofera utilizatorului o gama larga de optiuni – acces nelimitat la conturi, posibilitatea de a efectua plati si transferuri catre alte conturi, posibilitatea de a efectua schimburi valutare etc., ceea ce permite un control facil al finantelor personale. Aplicatia va fi dezvoltata treptat cu elemente care sa permita extinderea ofertei de produse digitale fara interactiune fizica prin dezvoltarea de noi functionalitati cu componente digitale pentru creditare.

Exim Banca Romaneasca a intrat de anul trecut intr-o etapa accelerata de dezvoltare si modernizare, prioritizand proiectele din zona digitalizarii pentru extinderea canalelor alternative de interactiune a clientilor. Astfel, lansarea aplicatiei de mobile banking vine dupa ce, banca a lansat o noua interfata pentru platforma de Internet Banking care, ca urmare a upgrade-ului de tehnologie, a adus noi functionalitati, precum si securitate sporita.

De asemenea, pentru un acces facil, rapid si sigur la produsele sale, Exim Banca Romaneasca a lansat si platforma e-bancamea.ro care permite inrolarea 100% online, in numai 10 minute, pentru un pachet complet de produse si servicii: cont curent in lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert si Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSential.

Totodata, banca a introdus in portofoliul sau serviciile de portofele digitale Apple Pay si Google Pay care permit efectuarea de plati contactless rapide si sigure la terminalele POS, direct cu telefonul mobil, fara a fi necesara prezenta fizica a cardului. In plus, Exim Banca Romaneasca ofera clientilor sai si o modalitate comoda si sigura de gestionare a banilor cash – retragere contactless de la bancomat cu telefonul mobil, fara a mai fi necesara introducerea cardului in ATM.

Exim Banca Romaneasca este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de cre­dit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Romaneasca opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene. In plus, pentru ca actioneaza ca agent al statului pe piata de garantii si asigurari, Exim Banca Romaneasca este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispozitie de statul roman, sustin dezvoltarea durabila a economiei.