Termeni si conditii EximPay

Securitate

Aplicatia EximPay a fost dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde de securitate a datelor. Cu toate acestea, va putem garanta aceasta securitate numai cu conditia ca dvs. , in calitate de utilizator, sa adoptati si o abordare responsabila in ceea ce priveste dispozitivul mobil si datele de conectare. 0 abordare responsabila include: pastrarea confidentiala a datelor dvs. de autentificare privata, sa nu le dezvaluiti catre terti, sa nu le salvati oriunde pe dispozitivul dvs. in afara aplicatiei EximPay (cu exceptia Touch ID / Face-ID), sa nu le pastrati in acelasi loc ca dispozitivul dvs. Mai mult, va recomandam sa nu dezactivati blocarea automata a dispozitivului si sa utilizati o parola sigura pentru blocarea codului pe dispozitiv. De regula, datele furnizate de dvs. vor fi transmise in forma criptata pentru a le proteja de accesul neautorizat sau de utilizarea necorespunzatoare.

Utilizarea functiei biometrice (Touch ID / Face-ID)

Puteti, de asemenea, sa va conectati la aplicatia EximPay si sa autorizati tranzactiile prin card folosind scanerul de amprenta / recunoasterea fetei de pe dispozitiv. Aceasta functie trebuie activata separat in setarile aplicatiei. Daca decideti sa utilizati aceasta functionalitate, din motive de securitate, ar trebui sa stocati doar amprentele / fata dvs. in setarile sistemului dispozitivului pe care doriti sa le utilizati; in plus, doar dvs. ar trebui sa cunoasteti codul de securitate care va permite sa modificati setarile sistemului. In acelasi timp, ar trebui sa va pastrati dispozitivul intr-un loc sigur pentru a impiedica tertii sa obtina acces la acesta.

Utilizarea datelor dvs. personale

Datele cu caracter personal inseamna orice date care permit identificarea directa a utilizatorului. Acestea includ numele utilizatorului, adresa sau un identificator unic de dispozitiv. Aplicatia EximPay utilizeaza urmatoarele date personale si informatii legate de dispozitiv:

Informatii specifice dispozitivului 

ID-ul specific dispozitivului este documentat ca referinta pentru alocarea dispozitivului si pentru livrarea notificarilor de tip push.