Metropolitan Life

Protectie financiara pentru tine si cei dragi: Asigurarea de viata atasata creditelor fara garantii.

  • Informatii

Informatii

Metropolitan Life este parte a MetLife Inc., una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa navigheze lume in schimbare.

Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de conducere in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, Metropolitan Life are peste 22 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local. Descopera mai multe despre noi AICI

Asigurarea de viata atasata creditelor de nevoi personale fara garantii

Este disponibila in doua  pachete de asigurari in functie de sectorul in care isi desfasoara  activitatea clientii, astfel:

  • Asigurare de deces din accident si imbolnavire precum si pierderea involuntara a locului de munca – SOMAJ pentru angajatii din sectorul PRIVAT;
  • Asigurare de deces din accident si imbolnavire precum si SPITALIZAREA din imbolnavire si accident, pentru angajatii din sectorul PUBLIC, pensionari, persoane fizice autorizate, persoane care obtin venituri din activitati independente, etc.

Avantaje si beneficii

Cost redus comparativ cu evenimentele asigurate prin pachetele de asigurare oferite de EximAsig si MetLife. Costul asigurarii este fix si nu se modifica pe parcursul perioadei creditului.

Sprijin financiar in situatia spitalizarii sau pierderii locului de munca pentru a iti putea sustine ratele lunare in perioadele dificile.

Protectie pentru tine si cei dragi in cazul producerii unor evenimente neprevazute precum: decesul din accident sau imbolnavire, spitalizare sau pierderea locului de munca.

Reducere aplicata la rata dobanzii curente la creditul de nevoi personale fara garantii cu asigurare.

Proces rapid pentru despagubiri

Echipa dedicata pentru sprijin in procesul pentru despagubire la adresa: Metropolitan Life: despagubiri@metropolitanlife.ro.

Proces simplificat prin aplicatia Metropolitan Life –  eClaims

  • disponibila 24/7, desktop & mobil la adresa metropolitanlife.ro,
  • inregistrare simpla si rapida a despagubirii,
  • aplicatia te ghideaza pentru a trimite exact documentele necesare pentru tipul de contract si eveniment,
  • primesti notificare cu privire la receptionarea documentelor.