Cu ANEIR, acasa la exportatori

“Este prima data cand am fost vizitati de o echipa de reprezentanti ai EximBank, desi, dupa cum ati vazut suntem unul dintre cei mai insemnati exportatori pe pietele din regiune. Faptul ca ati venit pana aici, ati vazut fabrica, liniile de productie, ce facem cu adevarat m-a surprins placut si arata ca ceva se schimba acolo (n.r. – in banca)”.

Sunt vorbele lui Cornel Rosu, presedintele Radox Bucuresti, principalul producator de radiatoare de pe piata romaneasca, in urma unei intalniri de lucru cu reprezentantii bancii.

EximBank si Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) au demarat un proiect prin care asociatia ne faciliteaza contactul direct cu exportatorii interesati de oferta EximBank, iar o echipa a bancii, condusa de Paul Ichim, vicepresedinte, s-a deplasat/se va deplasa la intreprinzatorii interesati de oferta bancii pentru a identifica impreuna solutiile financiare cele mai potrivite.

Chimexim, principalul exportator de produse chimice si petrochimice, Radox, Romano-TUB, investitie americana in domeniul productiei de tevi si fitiguri din poliester, sunt doar cateva dintre societatile vizitate, „la ele acasa”, de echipa EximBank.