EximBank a deschis o noua unitate la Iasi

Bucuresti, 11 mai
EximBank a inaugurat o noua agentie in municipiul Iasi pentru a aduce mai aproape de companiile din judetele Iasi si Vaslui portofoliul sau de produse axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare, asigurare.

”In conditiile economice actuale dorim sa sprijinim cat mai multe firme cu produsele noastre prin care le putem asigura de la capital de lucru pana la consultanta pentru extinderea activitatii. In plus, asa cum au anuntat autoritatile, regiunea de nord-est va beneficia in perioada urmatoare de importante resurse financiare nationale si europene astfel ca prin deschiderea noii agentii suntem la locul potrivit mai ales ca avem in portofoliul un pachet special dedicat sustinerii societatilor comerciale care derulaza proiecte cu bani europeni”, a declarat Ionut Costea, presedintele EximBank.

Noua unitate a EximBank este situata in municipiul Iasi, Sos. Pacurari, Nr.70, Bloc 550, scara C, parter si are programul de lucru cu publicul de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 -17:00.

Agentia Iasi se alatura celor 11 unitati teritoriale pe care EximBank le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia.

EximBank va continua si in acest an sa isi desfasoare activitatea in scopul realizarii misiunii sale de sustinere a mediului de afaceri si si-a stabilit ca obiective principale: – sustinerea si promovarea exporturilor romanesti;
– sustinerea dezvoltarii si cresterii competitivitatii IMM;
– implicare in sustinerea proiectelor din domeniile prioritare ale economiei nationale, pentru accelerarea procesului de absorbtie a fondurilor structurale alocate Romaniei de Uniunea Europeana.

Banca de Export-Import a Romaniei EximBank S.A. promoveaza in mod constant si dinamic, prin instrumente financiar-bancare si de asigurari specifice, activitati de sustinerea tranzactiilor internationale si a mediului de afaceri romanesc. EximBank ofera finantari, cofinantari, refinantari, asigurari, reasigurari, garantii destinate sa contribuie la dezvoltarea infrastructurii si a utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, sustinerea activitatii de cercetare-dezvoltare sau protectia mediului inconjurator.

Pentru informatii suplimentare, operatorii economici pot accesa site-ul www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.

Banca de Export – Import a Romaniei EximBank S.A. Directia PR&Marketing