EximBank si IBR, la intalnire cu intreprinzatorii. Conferinte bancare in Brasov, Constanta si Cluj

Bucuresti, 6 aprilie
EximBank si Institutul Bancar Roman (IBR) vor organiza in prima jumatate a acestui an o serie de intalniri cu oamenii de afaceri din tara, pentru prezentarea modalitatilor prin care banca poate sustine dezvoltarea sau activitatea de export a companiilor locale.

“Prin acest parteneriat cu IBR ne dorim sa stabilim o legatura mult mai directa cu intreprinzatorii din tara, sa le putem prezenta in detaliu oferta noastra de finantare si sa le raspundem intrebarilor. Avem o paleta foarte bogata de produse, peste 40, si credem ca orice om de afaceri poate sa gaseasca printre acestea o solutie de finantare, garantare sau asigurare care sa i se potriveasca. De aceea, este important sa cream un canal de comunicare eficient”, a declarat Ionut Costea, presedintele EximBank.

Intalnirile cu reprezentantii mediului de afaceri vor avea loc lunar in perioada aprilie – iunie, in orasele Brasov, Constanta si Cluj, unde EximBank detine cate o sucursala. La aceste conferinte bancare vor fi invitati atat intreprinzatori locali, cat si reprezentanti ai organizatiilor patronale si ai autoritatilor publice locale.

“Fondat de Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana a Bancilor, IBR a lansat la sfarsitul anului 2006 programul Conferintele regionale bancare, eveniment special creat pentru facilitarea schimbului de informatii intre sistemul financiar-bancar si mediul de afaceri privat. Deja avem o istorie a acestor evenimente pe care vrem sa le aducem in toate cele 30 de centre zonale asociate ale Institutului. Recent, la Ramnicu Valcea s-a desfasurat cea de-a 10-a editie, care l-a avut ca invitat de onoare pe domnul guvernator Mugur Isarescu si la care tema centrala a fost promovarea exporturilor, ca motor al relansarii economice”, a declarat Petru Rares, presedintele executiv al IBR.

Banca de Export-Import a Romaniei EximBank S.A. este o institutie specializata prin care se deruleaza activitati de sustinere a mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale. EximBank ofera finantari, cofinantari, refinantari, asigurari, reasigurari, garantii, destinate sa contribuie la: dezvoltarea infrastructurii si a utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, sustinerea activitatii de cercetare-dezvoltare, protectia mediului inconjurator.

Banca are 11 unitati teritoriale in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia. Operatorii economici pot obtine informatii despre produse si documentatia aferenta prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.

Banca de Export – Import a Romaniei EximBank S.A. Directia
PR&Marketing