EximBank relanseaza site-ul www.eximbank.ro

EximBank a relansat site-ul propriu – www.eximbank.ro – care, dincolo de noul design mult mai dinamic, ofera utilizatorilor posibilitatea de a gasi mult mai usor si rapid detalii despre produsele bancii printr-o structurare mult mai eficienta si compacta a informatiilor.

”La baza schimbarilor pe care le-am operat a stat convingerea ca ne putem dezvolta numai prin adaptarea continua la nevoile clientilor nostri. Plecand de la acest imperativ, noul www.eximbank.ro prezinta solutiile bancii pornind de la profilul diferitelor categorii de persoane ce ar putea fi interesate de serviciile noastre, usurand cu mult accesarea informatiei si identificarea zonelor in care colaboarea cu EximBank le-ar fi profitabila” a spus Oana Nuta, directorul de PR&Marketing al EximBank.

Ea a adaugat ca din acest motiv a fost inclusa in site o sectiune de acces rapid, pentru a-i ajuta pe cei care nu cunosc produsele si serviciile oferite de EximBank, dar stiu ce isi doresc. Va fi astfel suficient ca utilizatorii sa aleaga tipul de companie pe care il reprezinta sau sa indice ca doresc sa acceseze fonduri europene si li se vor afisa produsele aplicabile lor.

Pentru a facilita accesul utilizatorilor la informatii, pe www.eximbank.ro au fost adaugate sectiuni de intrebari frecvente pentru fiecare categorie de produse: finantare, garantare, asigurare, atragere de fonduri europene. In plus, noul site face posibil accesul rapid la contul de Internet Banking din oricare dintre pagini.

Accesul rapid la informatii, intr-o perioada in care instrumentele online fac parte din rutina zilnica, nu a fost rezervat doar intreprinzatorilor, ci si celorlati parteneri ai bancii. „Jurnalistilor, spre exemplu, am dorit sa le punem la dispozitie o baza de date comprehensiva si actualizata pentru a se putea informa cu privire la cele mai recente actiuni desfasurate de noi”, a mai spus Oana Nuta.