EximBank: Banca anului pe segmentul corporate

Bucuresti, 23 noiembrie  2012 – EximBank a fost desemnata banca anului pe segmentul corporate  – ”Corporate bank of the year” – distinctie decernata in cadrul celei de-a 12-a editii a Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame”, organizata de publicatia Business Arena Magazine.

Premiul, acordat pentru dinamica accentuata a activitatii in contextul unui climat macroeconomic dificil, a fost ridicat de Traian Halalai, presedintele EximBank, care a multumit atat societatilor comerciale ce au abordat cu mai multa incredere banca, cat si celorlalte banci comerciale cu care EximBank colaboreaza.

”Acesta distinctie ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa continuam sa identificam solutiile financiare cele mai potrivite pentru contextul macroeconomic actual. As vrea sa multumesc partenerilor nostri fara de care obtinerea acestui premiu nu ar fi fost posibila: firmele romanesti si bancile comerciale. Adresez asadar multumirile noastre companiilor care ne-au abordat cu mai mult curaj si au gasit in EximBank un partener valoros. De asemenea, doresc sa multumesc reprezentantilor bancilor comerciale, alaturi de care putem oferi mediului de afaceri solutii financiare complete. Intentionam sa dezvoltam colaborarea cu acesti parteneri si  sa figuram din nou pe lista castigatorilor anul viitor”, a spus presedintele EximBank.

Oficialul bancii a mentionat ca, pentru cresterea gradului de accesibilitate al societatilor comerciale la produsele specifice si, deci, pentru dezvoltarea portofoliul de clienti, EximBank isi propune implementarea unor fluxuri operationale adaptate cerintelor pietei si extinderea retelei teritoriale.