Reteau bancii se extinde cu EximBank Arad

Bucuresti, 16 iunie 2014– EximBank continua procesul de extindere a retelei operative prin deschiderea unei noi agentii in municipiul Arad care sa consolideze prezenta bancii in zona de vest a tarii, una dintre regiunile cu un nivel ridicat de dezvoltare economica.

”Abordarea de business a EximBank continua sa fie concentrata pe dinamizarea activitatii comerciale prin valorificarea accelerata a specificului activitatii sale si a resurselor disponibile. Analizam permanent oportunitatile si cautam sa ne extindem in zone cu potential economic care sa ne permita sa ne consolidam prezenta pe segmentul de nisa pe care operam – cel de corporate banking. De aceea, avem in vedere continuarea procesului de dezvoltare a retelei cu mentinerea unei pozitii echilibrate din punctul de vedere al riscurilor”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

Noua agentie este deschisain Arad, Piata Avram Iancu, nr.10 (arad@eximbank.ro) si, la fel ca si ultimele unitati inaugurate de banca, va functiona cu trei angajati, faraservicii de back office.

Procesul de dezvoltare a retelei operative a EximBank a demarat anul trecut, cand au fost inaugurate patru agentii. EximBank Arad se alaturaastfel unitatilor teritoriale pe care banca le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Timisoara si Sibiu.

”Aradul este una dintre cele mai bune zone pentru afaceri din tara, cu importante concentrari de productie generatoare de dezvoltare economica si cu un mediu de afaceri dezvoltat. Asadar, pentru EximBank, care are ca misiune sprijinirea business-ului, deschiderea agentiei Arad a fost o decizie fireasca in contextul in care ne-am stabilit ca strategie sustinerea cat mai multor proiecte care aduc plus valoare in economie”, a mai spus Traian Halalai.

EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltareaexportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.Operatorii economici pot obtine informatii suplimentare si prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.