Platforma on-line pentru tranzactionarea schimburilor valutare

Bucuresti, 29 martie 2016 – EximBank a lansat un nou serviciu de trezorerie care faciliteaza clientilor bancii urmarirea on-line si in timp real a evolutiilor cotatiilor pe piata valutara, precum si efectuarea automata a tranzactiilor de schimburi valutare la cotatiile afisate de platforma de tranzactionare a bancii.

Prin intermediul platformei, companiile au acces la cotatii pentru schimburi valutare la vedere (Today/Tomorrow/Spot) si la termen (Forward), precum si la alte componente care faciliteaza analize si grafice de reprezentare a evolutiei pietelor financiare. De asemenea, sistemul ofera clientilor posibilitatea de a comunica online si de a vizualiza toate tranzactiile, imediat dupa efectuarea acestora.

”EximBank continua sa evolueze in directia consolidarii gamei de produse din zona serviciilor complementare creditarii, urmandu-ne strategia de dezvoltare a unei relatii bancare integratecucompaniile care ne acorda increderea. Oferirea acestui serviciu confirma preocuparea noastra constanta pentru alinierea la practicile bancare actuale, dar, mai ales, la cerintele clientilor. De aceea, avem in vedere extinderea functionalitatilor platformei precum si a gamei de produse de trezorerie in intampinarea provocarilor cu care se confrunta clientii nostri”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

Platforma, care este accesibila direct de pe site-ul EximBank – www.eximbank.ro, pe baza unui user si a unei parole, fara a necesita instalare, are un grad inalt de automatizare si flexibilitate de configurare oferind posibilitatea tranzactionarii, fara interventia manuala, pana la o suma prestabilita.

Utilizatorii isi pot seta, pe ecranul principal de vizualizare a cursurilor de schimb, perechile valutare pe care le vor tranzactiona cel mai frecvent si au la dispozitie raportul tuturor tranzactiilor efectuate pana la acel moment.

EximBank este o institutie specializata care se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate si pot fi accesate de orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne. Pe parcursul ultimilor trei ani, banca s-a concentrat pe revitalizarea serviciilor bancare complementare si si-a dezvoltat si consolidat portofoliului de produse de trezorerie, cash management, trade finance si factoring.

Pentru detalii legate produsele oferite: www.eximbank.ro sau informatii@eximbank.ro.