EximBank, ”Banca anului” pe segmentul corporate
Bucuresti, 01 noiembrie 2017 – EximBank a fost desemnata ”Banca anului” pe segmentul corporate in cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2017”, organizata ieri de publicatia Business Arena Magazine, distinctie decernata pentru cresterea gradului de sustinere a economiei.
“Este un premiu care ne onoreaza si care reprezinta in acelasi timp o confirmare a faptului ca EximBank a continuat sa faca progrese majore in directia dinamizarii activitatii. Desigur ca nu am fi putut face acest lucru daca nu am fi avut alaturi parteneri deosebiti carora, de asemenea, as vrea sa le multumesc. Adresez asadar multumirile noastre companiilor care ne-au abordat cu mai mult curaj si ne-au permis sa demonstram ca avem capacitatea de a sustine proiectele lor, indiferent ca vorbim despre companii mari sau IMM-uri, despre firme exportatoare sau care se adreseaza numai pietei interne. Le felicitam si, in acelasi timp, le asiguram ca pot gasi in continuare in EximBank un partener viabil pentru proiectele lor, mai ales ca avem si capacitatea si disponibilitatea de a le fi alaturi pentru obtinerea unor performante relevante. Adresez de asemenea felicitari echipei EximBank fara de care nu am fi putut fi aici in aceasta seara si careia ii apartine de fapt acest premiu”, a spus Adrian Manolache, Director Executiv Divizia Corporate, in cadrul galei de premiere.
EximBank se implica activ de 25 de ani in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc, sprijinind proiectele companiilor locale. In urma reajustarilor directiilor de actiune, realizate in timp pentru adaptarea la evolutiile economice, EximBank are astazi capacitatea de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse si servicii atractiv pentru orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne. Totodata, pentru ca actioneaza ca agent al statului pe piata romaneasca de garantii si asigurari, EximBank este principalul canal prin care fondurile publice, puse la dispozitie de statul roman, se infuzeaza in economia reala, contribuind la cresterea competitivitatii companiilor locale.