PRISMA INFO… sau cum sa incalzesti o locuinta expunand tablouri

Este un truism faptul ca tehnologia avanseaza in scopul simplificarii vietii umane iar ceea ce ieri era revolutionar, azi e banal. Insa cine ar fi crezut in trecut ca pentru a incalzi o locuinta este suficient sa iti decorezi casa cu niste tablouri? Panourile radiante au parasit sfera novatorului, devenind o necesitate, intrucat sunt utile, comode, frumoase si surprinzator…o alternativa ieftina de incalzire comparativ cu metodele conventionale, adaptabile pentru locuinta oricui.

In peisajul din Targu-Mures, acestea s-au integrat perfect in sfera obiectului de activitate al Prisma Info, o companie cu capital privat integral romanesc, al carei  fondator si actionar principal este Valentin Caluser care detine 70% din actiuni si Horia Teodor Sandau, asociatul sau care i s-a alaturat in 1991.

“Sunt absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj asa ca intotdeauna m-a fascinat acest domeniu. Totul a inceput in 1990, cand imediat dupa revolutie, manat de spiritul capitalist, am avut curajul sa infiintez Intreprinderea Mica, Prisma. La scurt timp, am avut bucuria sa mi se alature Horia, si astfel a luat nastere ceea ce astazi reprezinta Prisma Info“, povesteste Valentin Caluser.

In timp, firma si-a extins obiectul de activitate, desfasurand activitati de comert, transport marfa si diverse servicii in domeniul informaticii si editarii de texte. Din 2005, societatea a inceput sa se dezvolte, achizitionand de la S.C. Electromures S.A., o veche unitate economica de renume in domeniul aparaturii electrice, diverse facilitati de productie si spatii productive. Prin ambitie si determinarea asociatilor de a evolua, aceasta a facut primii pasi catre activitatea de productie, odata cu dobandirea  sectiei electrocasnice, galvanizare si a celei de rezistente electrice in tub. In prezent, compania isi desfasoara activitatea pe o suprafata din vechiul amplasament al intreprinderii Electromures, imbinand cu succes traditia de peste 50 de ani a Electromures cu ambitia unei firme in plina dezvoltare, beneficiind si de aportul unui personal de inalta calificare in domeniul electrocasnicelor.

Prisma Info produce o gama variata de produse de la panouri radiante infrarosu, acoperiri galvanice, in tub metalic. Pentru imbunatatirea calitatii produselor si pentru diversificarea acestora, compania dispune de o serie intreaga de utilitati industriale de ultima generatie: o sectie de presaj, una de galvanizare, slefuitorie, diverse prelucrari mecanice, vopsitorie in camp electrostatic.

La inceputul anului 2009 societatea a obtinut certificatul ISO 9001 pentru toate activitatile depuse, din partea firmei TUV Reinhard, iar toate produsele firmei sunt omologate la Institutul de Certificare a Produselor Electrice Bucuresti si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare si Incercari pentru Electrotehnica – I.C.M.E.T. Craiova.

De asemenea, o dovada a inaltului profesionalism, a calitatii exceptionale a produselor si a atentiei manifestate pentru piata, este si faptul ca compania mureseana apeleaza exclusiv la furnizori firme de renume de pe continentul european: Atelitalia, UCM-Grup Anglia, ELTH S.A Luxembourg, Everel Group Spa, Otto Chemie. Societatea din Targu Mures colaboreaza cu 11 parteneri interni, acoperind o mare parte din teritoriul national, colaborand cu firme de distributie din Constanta, Oradea, Alba Iulia sau Craiova.

Compania este prezenta in mediul online, putand fi contactata prin intermediul site-ului www.prismainfo.ro sau al paginii de Facebook https://www.facebook.com/prismainfo/.