Promotii si campanii

  • Promotii si campanii

Promotii si campanii

INSCRIE-TI CARDUL IN CAMPANIA MARTEA MASTERCARD SI INCEPE SA PRIMESTI CASH BACK

A inceput campania a 2-a din program: primesti 10% cashback (bani inapoi) pe cardul tau Mastercard.

In perioada 2 aprilie – 25 iunie 2024 primesti automat bani inapoi (cashback) pentru platile la supermarketuri si magazine alimentare – indiferent ca sunt fizice sau online – efectuate cu carduri Mastercard eligible, la comerciantii inregistrati in sistemul Mastercard sub codul de comerciant (MCC) 5411.

Pentru fiecare plata eligibila cu cardul inscris, facuta in zilele de marti, vei primi 10% cashback (bani inapoi pe card) la platile de minimum 100 lei, in limita a 15 de lei per tranzactie si 50 lei per card, per campanie.

Iti poti inscrie cardul* in program in orice zi a saptamanii.

Programul Martea Mastercard se desfasoara pe intreg parcursul anului 2024, in 4 campanii:

In perioada 16 ianuarie – 26 martie 2024 tematica este plata taxelor si a facturilor, asadar, primesti bani inapoi (cashback) pentru platile pe care le faci pentru taxe si facturi, conform termenelor si conditiilor campaniei.

Apoi, din 2 aprilie si pâna 25 iunie 2024, cei inscrisi in program vor avea parte de cashback la cumparaturile din magazinele de proximitate si supermarketuri.

Intre 2 iulie si 24 septembrie 2024, cashbackul va fi oferit pentru platile pe care le efectuezi in afara tarii, folosind cardul inscris.

Iar in ultima etapa de campanie, intre 1 octombrie si 31 decembrie 2024, se vor premia platile online.

Nu este necesar sa iti inscrii cardul pentru fiecare campanie in parte, odata inscris vei putea participa automat la toate cele 4 campanii din program.

*Poti inscrie mai multe carduri Mastercard (debit sau credit) emise in România pentru persoane fizice. Cardurile de masa, cele sociale, cele Maestro/Cirrus sau cele pentru persoane juridice/comerciale nu fac parte din aceasta campanie si nu pot fi inscrise.

Mai multe detalii: AICI

 

ACCEPTA PLATA CU CARDUL

Daca esti antreprenor si iti doresti sa-ti dezavolti afacerea, instalarea unui POS este o decizie inteleapta.

Accepti plati cu cardul si nu mai trebuie sa refuzi clientii pentru ca nu au numerar la ei.

In plus, prin instalarea unui POS beneficiezi de numeroase avantaje, printre care reducerea costurilor cu transportul banilor sau reducerea riscului de fraude.