Promotii si campanii

  • Promotii si campanii

Promotii si campanii

CAMPANIA 3 E CU NOROC SI-A DESEMNAT CASTIGATORII

Campania promotionala “3 e cu noroc de premii!”, desfasurata de Exim Banca Romaneasca  in parteneriat cu Mastercard, si-a desemnat castigatorii in urma tragerii la sorti.

Incapand cu 29 ianuarie 2024, castigatorii vor fi contactati pentru a fi informati ca premiile se vor distribui in perioada 12 februarie 2024 – 08 martie 2024.

Premiile acordate in cadrul acestei campanii sunt:

  • 10 telefoane Motorola in valoare de 3.000 lei fiecare;
  • 200 carduri cadou la Altex in valoare de 500 lei fiecare.

Reamintim ca in aceasta campanie – derulata in perioada 09 noiembrie – 31 decembrie 2023 – au fost inclusi tot clientii bancii, persoane fizice, ce detin un card de debit sau de credit prin intermediul caruia au efectuat minimum 3 tranzactii de tip cumparaturi, la orice comerciant din tara, strainatate sau in mediul online.

 

 

Incepem anul cu vesti bune:

Cu Cardul Destept de la Exim Banca Romaneasca poti sa platesti in rate orice tranzactie de minimum 150 lei, inclusiv taxele si impozitele.

Fara comision si cu 0 dobanda.

Campania este disponibila pana pe 31 martie 2024 pentru posesorii de card Mastercard Standard sau Mastercard Gold emis de Exim Banca Romaneasca si este valabila la plata obligatiilor fiscale pe www.ghiseul.ro si direct la POS cu cardul fizic sau cu telefonul mobil prin Google Pay.

Aceeasi facilitate se aplica si la cumparaturile facute cu cardul de credit la comercianti din tara si strainatate, orice plata de pana la 799 de lei putand fi impartita in trei rate automat sau manual.

Inrolarea in planul de rate se face prin apel la Call Center Carduri: 021 304 8100

 

INSCRIE-TI CARDUL IN CAMPANIA MARTEA MASTERCARD SI INCEPE SA PRIMESTI CASH BACK

Fiecare marti poate fi mai buna cu Mastercard. Primesti bani inapoi (cashback) pe cardul tau Mastercard, daca il inscrii in program.

Programul se desfasoara pe intreg parcursul anului 2024, in 4 campanii tematice.

In perioada 16 ianuarie – 26 martie 2024 tematica este plata taxelor si a facturilor, asadar, primesti bani inapoi (cashback) pentru platile pe care le faci pentru taxe si facturi, conform termenelor si conditiilor campaniei.

Apoi, din 2 aprilie si pâna 25 iunie 2024, cei inscrisi in program vor avea parte de cashback la cumparaturile din magazinele de proximitate si supermarketuri.

Intre 2 iulie si 24 septembrie 2024, cashbackul va fi oferit pentru platile pe care le efectuezi in afara tarii, folosind cardul inscris.

Iar in ultima etapa de campanie, intre 1 octombrie si 31 decembrie 2024, se vor premia platile online.

Iti poti inscrie cardul* in program in orice zi a saptamânii. Pentru fiecare plata cu cardul inscris, facuta in zilele de marti, vei primi 10% cashback (bani inapoi pe card), in limita a 50 de lei per card, per campanie.

Nu este necesar sa iti inscrii cardul pentru fiecare campanie in parte, odata inscris vei putea participa automat la toate cele 4 campanii din program.

*Poti inscrie mai multe carduri Mastercard (debit sau credit) emise in România pentru persoane fizice. Cardurile de masa, cele sociale, cele Maestro/Cirrus sau cele pentru persoane juridice/comerciale nu fac parte din aceasta campanie si nu pot fi inscrise.

Mai multe detalii: AICI

 

ACCEPTA PLATA CU CARDUL

Daca esti antreprenor si iti doresti sa-ti dezavolti afacerea, instalarea unui POS este o decizie inteleapta.

Accepti plati cu cardul si nu mai trebuie sa refuzi clientii pentru ca nu au numerar la ei.

In plus, prin instalarea unui POS beneficiezi de numeroase avantaje, printre care reducerea costurilor cu transportul banilor sau reducerea riscului de fraude.