Class Office: Lucrul bine facut se obtine doar prin munca si depasirea limitelor

In 2005, cand a infiintat Class Office, timisoreanul Claudiu Vizitiu era insufletit de pasiune si planuri marete de viitor. Avea de trei ani in buzunar o diploma de inginer de la Universitatea Timisoara si in suflet o pasiune pentru lemn si tot ce inseamna prelucrarea acestuia.

”Sunt o persoana normala, cu preocupari normale si care pune accent mare pe oameni, relatii de lunga durata cu partenerii. Imi plac lucrurile simple si totusi am tendinta sa le complic. Daca ar fi deja complicate nu stiu cum as scoate-o la capat pana la urma. Imi plac provocarile, imi place sa demonstrez ca pot.”

Si a demonstrat-o.

Activitatea Class Office este astazi legata de productia si comertul mobilierului, fie el din pal, MDF, lemn masiv sau metalic, compania producand o gama larga de mobilier, de la cel de birou (sali de sedinta, sali de asteptare, receptii etc), la cel de casa (bucatarii, domitoare, camere de copii, solutii de depozitare etc), de la cel industrial si HORECA, la mobier pentru gradinite/scoli sau mobilier urban (jardiniere, banci pentru locuri de joaca sau folosite in zonele de asteptare si pietonale).

Dupa cifre, succesul afacerii se cuantifica in 38 de angajati si o cifra de afaceri de aproape trei milioane de lei la finele anului 2015.

”Am pus bazele acestei afaceri, in care mi-a placut sa cred tot timpul ca angajatii imi sunt de fapt colegi, iar problemele se rezolva ca intr-o mare familie. Cred ca astazi, dupa 12 ani in care am acumulat cunostinte, am achizitionat utilaje performante, am angajat oameni talentati care ne-au impartasit pasiunea si alaturi de care am lucrat cot la cot, pot spune ca mi-am indeplinit obiectivul si pot merge mai departe”, spune Vizitiu.

Cum a reusit? ”Fara pasiune si munca sustinuta succesul este efemer. Am invatat de-a lungul timpului ca lucrul bine facut si excelenta se obtin doar prin munca si depasirea limitelor”.