MODPACK SYSTEM – Sau despre cum secretul unei afaceri de succes este oferirea de servicii integrate clientilor tai

Fondata in 2007 de fratii Valentin si Bogdan Malaescu, Modpack System, companie cu capital 100% romanesc, este astazi una din cele mai mari firme in furnizarea de solutii complete de ambalare la cheie, relocari industriale precum si logistica si transport multimodal, lider pe piata din Romania.  Indemnati de dorinta de a crea o afacere focusata pe nevoile integrate ale clientilor, in 2007 acestia au hotarat sa renunte la o cariera deja construita intr-o companie multinationala si sa puna pe picioare propria afacere identificand in Romania o nisa deloc dezvoltata pana la momentul acela.

“Atunci cand vine vorba de a gestiona nevoile logistice ale companiei tale lucrurile pot deveni rapid foarte complicate. Nevoia de a cauta cate un furnizor pentru fiecare serviciu de care ai nevoie te costa timp, bani si resurse. Am luat decizia de a crea o companie de servicii integrate tip “one-stop shop” atunci cand am observat ca in Romania, in anul 2007 piata ambalajelor si relocarilor industriale era aproape inexistenta. Ulterior, in urma solicitarilor repetate ale clientilor de a le oferi suport in finalizarea proiectelor, sau de a le sugera companii care sa faca o parte din intregul proiect, dupa ce noi finalizam segmentul pentru care fuseseram solicitati, extinderea afacerii a fost un lucru care a venit natural. Ne-am dat seama repede ca varianta oferirii acestor servicii integrate este un plus valoare pe care il putem aduce clientilor nostri”, spune Valentin Malaescu, directorul general al Modpack System.

Modpack System si-a inceput activitatea fiind specializata in productia ambalajelor din lemn. De-a lungul timpului, compania si-a dezvoltat profilul de activitate din dorinta de a le oferi clientilor un singur partener pe care sa se poata baza indiferent de nevoile variate pe care acestia le au. Intreaga activitate a companiei reprezinta promisiunea calitatii si a profesionalismului pe care o facem clientilor nostri.

“Putem afirma cu mandrie ca ne-am oferit intreg suportul, dar si serviciile, unor companii precum: Timken Romania SA, Gonzales, Philip Morris, British American Tabacco, Michelin, Siemens, Pirelli, ABB sau Ford Romania. Cat despre profilele pentru care am lucrat, acestea sunt variate, de la sectorul energetic, automotive, industria petrol si gaze, industria de confectii metalice, pana la industria grea de constructii masini si utilaje.”, mentioneaza, de asemenea, Valentin Malaescu.

In prezent Modpack System – firma membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova – are in Romania 2 unitati de productie (in Parcul Industrial Ploiesti si in Cluj Napoca), un punct de lucru la Praga si intentioneaza ca anul viitor sa deschida un centru logistic si in Oradea. Compania este specializata in furnizarea de solutii complete si complexe de ambalare industriala pentru export, relocari industriale, activitati suport de logistica precum si in transport multimodal rutier, maritim si aerian.

Din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor oferite de Modpack System, pentru ca in calitate se reflecta respectul pe care compania il poarta clientilor sai, produsele si serviciile de ambalare sunt de cea mai inalta calitate in conformitate cu standardele internationale de packaging. Implementarea si mentinerea calitatii, precum si realizarea obiectivelor stabilite sunt asigurate prin functionarea eficienta a unor standarde precum: Sistemul de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001: 2015; Sistemul de Management al Mediului in conformitate cu SR EN ISO 14001: 2015 si Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform SR OHSAS 18001-2008.

Privind in viitor, planurile companiei sunt ambitioase. Obiectivul firmei este ca in urmatorii ani sa ajunga lider al companiilor de profil din Europa. „Misiunea noastra consta in dezvoltarea afacerii in Romania, Cehia, dar si pe alte piete favorabile din Europa, dar si Global.“

Mai multe despre Modpack