Elematis Tech – pionii in energie

Siguranta, inovatie, impact, profesionalism, seriozitate si respect pentru valori…Elematis Tech reprezinta exponentul unei clase de firme romanesti care s-au adaptat din mers conditiilor unei economii de piata competitive si dinamice, marturie stand faptul ca, dupa sapte ani de activitate, are deschise patru unitati de desfacere in partea de nord-est a tarii.

Obiectul principal de activitate al societatii este importul si distributia de materiale si echipamente electrice. Produsele astfel comercializate se pot gasi in Iasi unde se situeaza depozitul de baza, dar si in Suceava, Bacau si Botosani.

Compania a fost infiintata in 2011, cu capital 100% romanesc, de catre Razvan Gabriel Onofrei, o persoana tanara, dinamica, implicata in problematica economica si sociala a zonei. “Prioritatea companiei noastre a fost si este reprezentata de client si de fidelizarea acestuia ca etalon al recunoasterii mutuale si a confirmarii unei bune colaborari. Ne consideram un partener strategic care intelege clientii si nevoile lor. Intelegerea nevoilor clientilor si identificarea celor mai adecvate solutii garanteaza performantele si ne ofera confirmarea calitatii serviciilor iar pregatirea profesionala, cateva idei aplicate consecvent si cu incredere, dublate de tehnologia de ultima ora nu sunt altceva decat ingredientele esentiale oricarei retete de succes”, explica antreprenorul.

Numele Elematis Tech este astazi rezultatul realizarilor profesionale ale celor 21 de angajati precum si al conduitei acestora. „Am pus un accent deosebit pe incurajarea comunicarii, a concurentei loiale si a spiritului de echipa, dar in acelasi timp am alocat resurse importante si pentru pregatirea propriilor angajati. Echipa este minunata. Atitudinea, sprijinul pe care il ofera clientilor, modalitatea prin care se deruleaza procesul de comunicare cu partenerii, toate acestea cumulate reprezinta cheia succesului companiei noastre”, adauga omul de afaceri.

Si website-ul firmei este marturia eficientei companiei conduse de Razvan Onofrei, care ofera – atat pentru domeniul rezidential, cat si pentru cel industrial – nu mai putin de 27 de grupe de produse printre care enumeram cofrete modulare, sigurante automate, surse si corpuri de iluminat, dulapuri si tablouri metalice, surse de tensiune si alte materiale electrice. “Din dorinta de a satisface nevoile clientilor, tot mai sofisticate, ne-am concentrat pe o selectie serioasa a furnizorilor de solutii si de echipamente, calitatea primand bineinteles. Faptul ca avem partneri de talia Schneider Electric, Wago, Schlemmer, Eaton, Philips, Honeywell, Omron, ETI, Siemens sau Elba ne face sa ne simtim mandri”.

Dovada a faptului ca planul de business a fost gandit meticulos si orientat spre o crestere sanatoasa sunt cifrele: firma a crescut de la doi angajati in 2011, la 21 in 2017, in timp ce cifra de afaceri a urcat de la 1,3 milioane de lei in 2011 la 12,6 milioane de lei in 2016.

Mai multe despre Elematis