AL PROMT si pasiunea de a construi

 Un istoric cunoscut spunea ca „un semn al evolutiei civilizatiei este structura arhitecturala a oraselor”, aceasta filosofie fiind impartasita si de proprietarii AL PROMT, compania constanteana din domeniul constructiilor infiintata inca din anii 1993, detinuta de fratii Stan – Mihail, Cornel si Dumitru.

“Am crezut cu determinare in domeniul confectiilor metalice. Este si din cauza formarii noastre profesionale – suntem ingineri – si, practic, aceasta a fost pasiunea noastra inca de dinainte de a alege specializarea la facultate. Pasiunea si implicarea, daca ar fi sa le cuantificam, le regasim in proiectele noastre de referinta: Sky Tower din Bucuresti, Orhideea Towers, luminatoarele de la Mega Mall, Promenada Mall, Hermes Business Campus, Premium Plaza, Hotel Publika si Hotel Tryp din Israel. Sunt proiecte importante, cunoscute, apreciate, la care am muncit din greu pentru ca sa nu credeti ca ne-a fost usor sa concuram cu marile companii din domeniu din Bucuresti”, spun fondatorii.

Echipa manageriala este una coerenta, formata doar din membri cu expertiza, extrem de bine pregatiti: Dumitru Stan, directorul tehnic, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul fatadelor si tamplariei din aluminiu, Dragos – fiul lui Mihail – care incepand cu 2011 se ocupa de coordonarea proiectelor firmei si, nu in cele din urma, de Carmen Tarcatu, directorul economic al firmei din 2014.

AL PROMT a reusit sa devina un actor important in domeniul constructiilor de pereti-cortina si al tamplariei de aluminiu, colaborand cu firme private, dar si institutii de stat. Sediul principal este situat in Constanta, pe strada Nerva, nr. 49, aici desfasurandu-se in principal activitatea de productie. De-a lungul timpului, AL PROMT a primit diverse premii de la organizatii din domeniu cum ar fi din partea PPTT sau EURO-FEREASTRA pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si pentru contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.

 “Suntem o companie care pune mare accent pe indeplinirea cu maxima seriozitate a obligatiilor contractuale si pe constituirea de parteneriate durabile. Dezvoltarea firmei a insemnat un proces continuu, conducand la cresterea increderii clientilor in produsele si serviciile oferite. Recunoscuti in acest segmentul de activitate pentru lucrarile noastre, ne-am castigat renumele prin acordarea unei atentii constante tuturor detaliilor proiectelor si respectand nevoile beneficiarilor. Din 1997 si pana in prezent, pot garanta calitatea serviciilor si a produselor noastre precum si seriozitatea membrilor echipei”, spune Mihail Stan.

La momentul actual, AL PROMT este membru al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta si al Asociatiei Nationale a Producatorilor de Ferestre, Usi, Fatade si Geam Termoizolant din Romania, este certificata cu standardele de calitate ISO 9001: 2015 si ISO 14001: 2015, fiind specializata si autorizata de furnizorii sai in productia si instalarea de aluminiu, otel si PVC.

Ca o atestare a succesului, in 2014, firma constanteana a intrat pe piata din Israel unde a si deschis o sucursala (la Tel Aviv), ocupandu-se de gestionarea proiectelor in lucru si de contractarea unor lucrari noi, la un nivel estimat in 2018 de aproximativ 600.000 euro. In 2016, compania a finalizat o sala de sport in Elvetia deschizand piata pentru noi proiecte in Europa. Un an mai tirziu compania a finalizat si al doilea mare obiectiv din vestul Europei, un muzeu de tehnologie in Berlin. Pentru desfasurarea activitatii, compania are si sedii in Bucuresti, punctul principal de lucru din Capitala aflandu-se in sectorul 3, pe Str. Remus, nr. 1-3.

“Fabricam produsele companiei precum pereti cortina, fatade ventilate, usi si ferestre, luminatoare, sticla fixata punctual, parasolare, la sediul din Constanta unde dispunem de o capacitate de productie de 20.000 m2 de perete cortina sau element fatada/an, apoi le asamblam si le montam pe imobilul in lucru. In prezent folosim doar 35% din capacitatea reala, insa urmeaza sa majoram in curand procentajul pana la 60-65% si intentionam ca in viitorul apropiat, sa atingem maximul posibil. Sincer, la cat de implicata si muncitoare este echipa, nu avem de ce sa nu dam tot ce avem mai bun”, adauga si Cornel Stan.

“Am fost foarte atenti la solicitarile clientilor si astfel ne-am adaptat permanent la ce a cerut piata, reusind astazi sa oferim un pachet complet de servicii: de la proiectare, productie, logistica si montaj pana la service si mentenanta”.

Mai multe despre AL PROMT