ATENA, gustul dulce ca la mama acasa

„Si pentru ca dragostea care va uneste este magie, iar noi incurajam consumul ei alaturi de un tort bun, cofetarii nostri pot crea pentru voi torturi pentru evenimente intocmai conform dorințelor voastre pentru ca ziua aceea sa fie cu adevarat unica, ca si dragostea voastra!” asa incepe prezentarea tortului de nunta „Atena” realizat de catre cofetaria cu acelasi nume. Numarandu-se printre cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti, aceasta a fost inființata in anul 2001 ca parte a societații Teo Prod Exim, companie ce aparține Atenei Tasbac. In noiembrie 2014 societatea a inregistrat la OSIM marca proprie „Cofetaria Atena”.

Website-ul de prezentare al Cofetariei Atena, cu adresa in soseaua Giurgiului, nr. 121, ridica diversitatea si calitatea produselor de cofetarie la loc de cinste. Clientul are de ales din peste 38 de sortimente de prajituri de ales: torturi, fursecuri, bomboane, torturi de nunta si pentru alte ocazii. Pentru doritorii de produse de patiserie sunt oferite bine-cunoscuta placinta Dobrogeana sau o placinta mai speciala cu carne din pulpa de manzat, diferite minibuseuri, checuri sau cozonaci intocmai rețetelor tradiționale. Desi va asteptați ca in “meniu” sa figureze doar dulciuri, iata ca acestia s-au gandit sa introduca in vitrine si cinci sortimente de pizza sau mancare gatita si produse fast food. Un aspect pozitiv este si si faptul ca firma Teo Prod Exim face si livrari la domiciliu pentru clienții ocupați care nu au timp sa se deplaseze la cofetarie.

”Am avut totdeauna o strategie de adaptare rapida la cerere. In domeniul nostru, daca nu te reinventezi si daca nu cauți tot timpul sa oferi ceva nou, atractiv, este posibil sa pierzi teren. In toți acesti 20 de ani am reusit sa avem clienți stabili, iar numarul acestora este in continua crestere. O atenție deosebita am acordat si personalului, investind permamanet in aceasta zona. Putem spune cu mandrie faptul ca personalul cofetariei este alcatuit in prezent din specialisti cu experiența acumulata in laboratoare cu tradiție precum cele ale cofetariilor Scala, Bucuresti si Marasesti, dar si din lucratori tineri, plini de energie si nerabdatori sa-si puna in practica ideile”, puncteaza antreprenoarea.

De aceea, pe pagina de Facebook a cofetariei Atena gasim o mulțime de recenzii favorabile, 111 de recenzii inregistreaza un punctaj de 4,5 din 5 stele atat la adresa personalului dar mai ales in ceea ce priveste calitatea produselor: „Vin la Atena de 5 ani si sunt foarte incantata. Mai ales acum dupa renovare cofetaria are un aer select. Personalul este vesel, servirea ireprosabila, iar mancarea exact ca la mama acasa. Recomand!!!” scria, pe 27 aprilie 2018, Catalina Roman, in timp ce Mares Ion-Alexandru, scria pe 9 martie a.c.: „Dulciuri, prajituri, mancare gatita ca la mama acasa, pizza, toate super gustoase. Fetele sunt amabile, iar cofetaria are acum un aer modern”, iar Lupu Ana Maria aprecia, pe 19 februarie: „Cea mai buna amandina pe care am mancat-o vreodata! Foarte insiropata, crema deloc grasa! Absolut delicioasa! Localul foarte draguț, angajatele zambesc toate. Voi reveni cu mare placere!”

Portalul Bucuresti.365, unul dintre cele mai bune site-uri de prezentare a localurilor din Bucuresti include cofetaria Atena printre cele mai bune locații de servire a unui desert delicios: „daca locuiți in Berceni sau sunteți in trecere, va invitam la o cofetarie unde veți reveni, cu siguranța. Alegeți din oferta de prajituri, torturi pentru aniversari si de nunta, fursecuri, bomboane, cupcakes si alte tratații delicioase…”

Pe langa clientii din vecinatate si din cartierele apropiate, cofetaria a atras atentia si firmelor avand in portofoliu clienti precum Camera de Comerț si Industrie a Romaniei sau banci.

Mai multe despre Cofetaria Atena