EximBank lanseaza o noua aplicatie on-line pentru IMM-uri

creditxpressBucuresti, 31 octombrie 2016 – EximBank a implementat pe site-ul propriu o noua aplicatie ce permite intreprinderilor mici si mijlocii sa afle on-line, intr-un timp extrem de redus, daca se pre-califica pentru acordarea unui credit.

”Pentru ca ne-am propus sa acordam o atentie sporita segmentului reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, ne adaptam permanent oferta de produse si servicii astfel incat sa facilitam si sa crestem accesul acestor companii la finantarea de care au atata nevoie. Lansarea aplicatiei este inca un demers pe care il facem in acest an in directia sustinerii dezvoltarii acestui segment important pentru economie, alaturi de extinderea portofoliului specific cu doua noi produse de creditare – Linie de credit pentru activitate curenta si Credit pentru investitii. Avem astfel capacitatea de a acorda foarte rapid credite si putem structura facilitati complete care pot include garantii de stat sau alte produse complementare”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

Procesul de verificare a eligibilitatii online consta in parcurgerea a cinci pasi care presupun introducerea datelor cerute de aplicatie dupa cum urmeaza:

  • Pasul 1 – Date generale despre solicitant (denumire societate, CIF, CAEN, data infiintarii etc.);
  • Pasul 2 – Destinatia produsului solicitat;
  • Pasul 3 – Garantii propuse pentru produsul solicitat;
  • Pasul 4 – Date financiare conform ultimei situatii financiare depuse;
  • Pasul 5 – Declaratii ale solicitantului referitoare la insolventa, litigii, datorii, incidente de plata.

In functie de informatiile completate, aplicatia va furniza un raspuns automat cu privire la rezultatul analizei preliminare efectuate, solicitantul urmand sa fie contactat de unul dintre consultantii EximBank pentru finalizarea procesului de creditare.

Pe parcursul acestui an, EximBank a lansat doua noi produse de creditare (Linie de credit pentru activitate curenta – se acorda in lei pentru o perioada de maximum 12 luni, valoarea variind intre 50.000 si 2 milioane de lei; Credit pentru investitii – se acorda pe o perioada de maximum 7 ani, valoarea variind intre 50.000 si 2 milioane de lei), alaturi de acestea IMM-urile avand la dispozitie un portofoliu competitiv de produse de trezorerie, cash management, trade finance si factoring.

EximBank se implica activ de aproape 25 de ani in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc, sprijinind proiectele companiilor locale. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate si pot fi accesate de orice tip de societate comerciala. Operatorii economici pot obtine informatii suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau al adresei de e-mail informatii@eximbank.ro.