EximBank a deschis o agentie la Satu Mare

Bucuresti, 02 mai 2018 – EximBank continua procesul de extindere a retelei comerciale prin deschiderea unei noi agentii la Satu Mare facilitand astfel accesul companiilor din judetul Satu Mare si Salaj la toate serviciile si produsele bancii.

”EximBank traverseaza o perioada in care poate juca un rol important in finantarea economiei romanesti si de aceea continuam sa ne intarim capacitatea de distributie a produselor noastre financiare printr-o prezenta mai consistenta in teritoriu. Este un proces pe care l-am demarat in urma cu cinci ani, timp in care reteaua comerciala a bancii s-a extins cu 10 noi unitati, ajungand in prezent la 22 de puncte de reprezentare in toata tara. Existenta unei zone de contact cu clientul ramane – in ciuda avasului tehnologic la care asistam – foarte important pentru segmentul de clientela caruia ne adresam pentru care consilierea personalizata reprezinta factorul diferentiator in alegerea unui produs sau unui serviciu. In acest context, pentru a ne face mai bine cunoscute instrumentele de finantare si pentru a ne atinge tinta de a deveni un competitor puternic pe piata de corporate banking, vom continua sa investim in dezvoltarea retelei operative”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

Agentia Satu Mare, deschisa in Piata Libertatii, nr. 2, va oferi intreaga gama de produse si servicii a EximBank: finantari, garantii, asigurari, precum si produse de trezorerie, cash management, factoring si trade finance. Ca si in cazul celorlaltor unitati, Agentia Satu Mare va functiona fara servicii de back office, cu un numar de trei angajati care sa recurga la metode de vanzare directa, la sediul companiilor.

Unitatea de la Satu Mare se alatura celorlaltor 21 pe care EximBank le are in Arad, Bucuresti (o sucursala si o agentie), Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara.

EximBank este o institutie specializata care se implica activ de peste 25 de ani in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate si pot fi accesate in conditii avantajoase de orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne.

Companiile au la dispozitie si un portofoliu competitiv de produse de trezorerie, cash management, trade finance si factoring, care intregesc oferta de finantare si garantare.

Totodata, pentru ca actioneaza ca agent al statului pe piata romaneasca de garantii si asigurari, EximBank este principalul canal prin care fondurile publice, puse la dispozitie de statul roman, se infuzeaza in economia reala.